Citycon

Liljeholmen – där allting möts

Det är tur att Liljeholmen redan finns. För man hade inte kunnat uppfinna ett bättre läge om man försökte. Mitt på tröskeln till storstaden, precis där alla vägar korsas – och ändå omgiven av Vintervikens och Årstavikens grönska och vatten.

Södra Stockholms nav

Platsen är redan idag en av Stockholms bäst utvecklade knutpunkter för kollektivtrafik. Här finns tvärbana, tunnelbana och bussterminal. Här stannar flygbussar för dig som ska vidare till Arlanda och Bromma. Och snart blir kommunikationerna ännu bättre. Med tvärbanans och tunnelbanans nya sträckningar blir Liljeholmen det självklara navet i det nya, södra Stockholm som nu växer fram.

Nära till allt

Liljeholmen är en mycket uppskattad plats för de som bor och verkar i området. I kvarteren runt Liljeholmstorget är det nära till det mesta. Här finns inte bara en av Stockholms bästa gallerior utan också ett av regionens viktigaste vårdkluster med ledande specialister inom många terapiområden.

Citycon

Fruktparken, Bild: Stockholms stad

Gröna, sköna Liljeholmen

Bara ett andetag från torgets och gallerians urbana puls ligger det gröna Liljeholmen med park, sjö, skogsdungar, strandpromenad, sommarcafé och en av hela Stockholms mest populära lekparker – den färgsprakande Fruktparken. Och på andra sidan sjön sträcker sig Vintervikens stora grönområden hela vägen ner till Mälarens badvatten.