Restaurang Riico

Restaurangutbudet utvidgas med en modern kvarterskrog i Liljeholmstorget Galleria

Nyligen slog Riico upp portarna vid Liljeholmstorget. En modern kvarterskrog som kommer att erbjuda fräscha och hälsosamma luncher, after work med DJ, middagar med sydamerikanska och sydeuropeiska inslag samt brunch på helgerna. Kort sagt, en restaurang som vänder sig till alla och har öppet sju dagar i veckan.

– Bistro Riico fyller verkligen en lucka i vårt restaurangutbud. En bistro med hög kvalitet på både mat och miljö som förhoppningsvis kommer bli Liljeholmens nya mötesplats. Modern mat som passar att dela och god dryck står på menyn, allt i en riktigt schysst miljö, säger Sargon Yan, food and beverage-ansvarig på Citycon, som driver Liljeholmstorget Galleria. 

Matkonceptet är en mix av sydamerikanska tapas och sydeuropeisk husmanskost. På menyn finns närmare 30 olika tapas följt av grillad tonfisk och hängmörad entrecote från Galicien. Den som inte vill välja antingen fisk eller kött kan välja båda – tierra & mar – och det finns också en avsmakningsmeny för större sällskap där gästerna får möjlighet att smaka lite av allt. Gästerna kan också välja från en välsorterad dryckesmeny där husets egen cocktail Riico blandas på Bacardi razz, Peach, Passoa, lime och socker. Läs mer om om Riico på restaurangens hemsida.

Ett brett och kvalitativt utbud av restauranger är en viktig del i strategin att ytterligare stärka Liljeholmstorget som en naturlig plats att träffas och umgås på. Gallerian består idag av cirka 100 butiker, 20-talet caféer och restauranger samt vårdcentral, tandläkare och 20-talet andra vårdverksamheter. Under namnet RE: Liljheholmen planerar Citycon en överdäckning av spårområdet vid Liljeholmstorget för att där skapa en attraktiv livsmiljö med bostäder, kontor, hotell, service och upplevelser. 

Dela inlägg

Facebook
Twitter
LinkedIn