Ny Centrumchef i Liljeholmstorget Galleria

Lotta Moos har tillträtt som ny centrumchef i Liljeholmstorget Galleria, som ligger mitt i Citycons stadsutvecklingsprojekt RE: Liljeholmen. Hon har tidigare arbetat som centrumchef i bland annat Sturegallerian, Bromma Blocks och Nacka Forum.

Under 2020 hade Lotta Moos ett interimsuppdrag som centrumchef på Jakobsbergs Centrum och Åkersberga Centrum, som båda ingår i Citycons portfölj. Detta gav mersmak.

– Som konsult har jag haft många uppdragsgivare under 10 år men något hände när jag kom till Citycon. Jag föll för den värme och professionalitet som finns i bolaget. Därför är det roligt att vara tillbaka, och att få vara med och påverka framtiden för ett av Stockholms mest spännande stadsutvecklingsprojekt är som en dröm som gått i uppfyllelse, säger Lotta Moos.

Liljeholmstorget Galleria öppnade 2009 och har flera gånger utsetts till Sveriges bästa köpcentrum. Med RE: Liljeholmen kommer ett helt nytt stadskvarter växa fram runt torget med kontor, hotell, bostäder, kultur och service fördelade på totalt nya 70 000 kvadratmeter.  

Lotta Moos har lång erfarenhet av köpcentrum och utvecklingsprojekt. Under hennes tid i Nacka byggde man ut gallerian till att bli dubbelt så stor – något som blir värdefullt med tanke på Citycons utvecklingsplaner i Liljeholmen.

Dela inlägg

Facebook
Twitter
LinkedIn