Hello Boba – en av många matnyheter

Liljeholmstorget Gallerias stora utbud av restauranger och kaféer växer. Nyligen slog Riico upp sina portar vid Liljeholmstorget och kvarterskrogen få nu sällskap av ytterligare fyra nya restauranger och kaféer, däribland det spännande bubble tea-konceptet Hello Boba.

I dagarna har Sushi Yama har öppnat på gallerians gatuplan, Le Croissant på plan 3 och Hantverkskebaben slår nu upp portarna på torget. Här kommer det att serveras kebab av hög kvalitet från kreatörerna bakom det framgångsrika Svenska Hamburgerköket. 

Bredvid Systembolaget på gallerians nedre plan kommer Hello Boba från slutet av mars bjuda på en helt annan sorts bubblor än de som finns i flaskorna hos grannen. Bubble tea är ett Asien-inspirerat koncept som har blivit populärt internationellt och som nu även har kommit till Sverige. På menyn finns både kalla och varma drycker där man väljer till fantasifulla smaker och toppings i olika kombinationer – till exempel de typiska tapiokabollarna som ”poppar” när man tuggar på dem. 

– Vi märker att mat, dryck och attraktiva platser för umgänge blir allt viktigare för våra besökare och vi jobbar hela tiden med att hitta de rätta aktörerna och skapa den bästa helheten. Jag är jätteglad över alla de här nya hyresgästerna som kompletterar det stora utbud vi redan ha. Att vi har lyckats locka hit de hetaste koncepten som Hello Boba känns extra kul, säger Sandra Perslund, centrumchef för Liljeholmstorget Galleria. 

Dela inlägg

Facebook
Twitter
LinkedIn